Обадете се на (+359)89-994-07-17 или ни пишете на office@businessplan.bg

За нас.

или с какво се занимаваме

Кои сме ние и какво правим?

Бизнесплан.бг ООД е консултантска компания, създадена през 2009 г. Нашата дейност е в областта на управленското консултиране, а нашите услуги задоволяват потребността на всеки бизнес от способен управленски персонал и могат да помогнат на вас или вашите мениджъри в разработването на маркетингова стратегия, създаването и представянето на бизнес план, който да послужи като средство за привличане на инвестиции.

Услугите ни по управление на бизнеса водят до успешно изпълнение на плановете и постигане на планираните в тях пазарни цели, като стремежът ни е да ви доставим тези услуги с високо качество, по стандарт и на цени, които са изцяло съобразени с вашите възможности и ситуацията, в която се намирате.

Най-търсени услуги

Бизнес планиране 90%
Финансиране 75%
Управление 63%

Как работим?

Започваме като създаваме вашия бизнес план, доставяме ви услуги по оперативно управление под формата на абонамент и извършваме еднократни услуги или дистанционни тренировки по бизнес и стратегически мениджмънт, които до скоро бяха достъпни единствено за големите корпоративни организации в бизнеса.

Целта на нашата работа е да развием вашия бизнес. Ние можем да бъдем полезни във всяка ситуация, в която ви се налага да представите реалистичен бизнес план, като да проучите пазара, да добавите ново качество на продуктите или услугите, които предлагате, да задържите текущите клиенти и да привличате нови, да правите стратегически пазарни избори, да вземете инвестиционно решение, да намерите източник на финансиране като банка, европейските фондове или частен инвеститор, както и да администрирате проекти по европейски програми.

Нашият екип ви гарантира изпълнението на всички необходими задачи, като всички услуги включват гаранция за обслужване след доставката. Допълнително имате възможността да ни възложите всякакви други задачи, които прецените, че ще са ви необходими, за да осъществите замисъла си за бизнес растеж.

Нашият екип

За създаване на вашия бизнес план и изпълнение на стратегията ви използваме уменията на опитни специалисти в маркетинга, продажбите, операциите, финансите, човешките ресурси и информационните технологии. Те ще ви предоставят специфична експертиза в конкретните области, които имат най-голямо значение за изпълнение на вашата стратегия. Нашият подготвен екип изпълнява всички задачи свързани с управлението и заедно отключваме растежа на вашия бизнес.

Михаил Георгиев

Мениджър – Консултант

Специалист по стратегическо бизнес планиране, финансово планиране и управление

Христо Панчев

Консултант

Консултант по маркетинг и PR, експерт в управлението на нестопански организации

Тодор Гроздев

Консултант

Консултант по бизнес мениджмънт, оперативна ефективност и ефикасност в предприятията

Back to Top