Обадете се на (+359)89-994-07-17 или ни пишете на office@businessplan.bg

Онлайн бизнеси и е-търговия.

Искате да започнете онлайн бизнес или да добавите е-търговия към вашите продажби?

Трябва да знаете от къде ще идва печалбата ви! За да разберете потока на парите, имате нужда от работещ бизнес модел, който да ви показва как ще генерирате приходи и печалба от бизнеса си. За това служи вашия бизнес модел, с който ще знаете:

 • Какво планирате да продавате и каква стойност носи този продукт за клиентите ви
 • Как да профилирате бъдещите си клиенти
 • Как ще достигате, придобивате и запазвате клиенти си
 • Дали вашите цени покриват всички разходи и каква печалба остава за вас

Без значение дали стартирате, обновявате или разширявате своя онлайн бизнес или е-търговия ние ще ви помогнем да се справите с всички важни въпроси и ще добавим нашия опит, за да стартирате успешно.

 • Ще направим точна оценка на вашата бизнес среда
 • Ще изчислим разходите за стартиране
 • Ще създадем вашия бизнес модел и ще го настроим специално за вашата ситуация
 • Ще изготвим план за действие, който да неутрализира риска пред вас и
 • Ще пуснем в действие и поддържаме постоянното интернет операциите на вашия бизнес

Научете повече

 • Стратегически бизнес план – за онлайн бизнес или е-търговия. Характеристики на услугата – включва маркетингова стратегия и бюджет, оперативно планиране, човешки ресурси, дизайн на оперативен план, финансов модел и прогнозни отчети за парични потоци на един онлайн бизнес или модул е-търговия.
 • Стратегическо управление. Характеристики на услугата – включва система за стратегическо управление “балансирана  карта”, дългосрочни и средносрочни цели в областите финанси, маркетинг, клиенти и операции, планове за действие за изпълнение на стратегическите бизнес цели. 
 • Финансиране. Характеристики на услугата – включва различни дейности в зависимост от предпочитаните и възможни начини за финансиране като европейски програми и проекти, търговски банки и частни инвеститори. 
 • Стратегически бизнес план за онлайн бизнес – цена от 420 лв. на месец. Условия на плащане – на 12 месечни вноски. 
 • Стратегическо управление на е-бизнес – цени от 190 лв. Условия на плащане – месечен абонамент за период от 1-5 години.
 • Осигуряване на финансиране – цени от 1,5% от полученото финансиране в зависимост от източника. Условия на плащане – при потвърждаване на финансирането.

Въпроси и отговори

Всеки бизнес трябва да има план, дори и най-малкият. Микро фирмите с един или двама човека често съхраняват плана си в главите на собствениците. Дори вие да сте единствения човек във фирмата ви, можете да получите много ползи от бизнес планирането. Процесът на планиране е много ценен и самото създаване на бизнес план е полезна техника за всеки предприемач.
Можете ли да работите без прогнози за продажбите и разходите? Само най-малките бизнеси съхраняват тези прогнози в главите на техните собственици, но дори и тогава е много по-лесно да използвате инструменти, които могат да ви представят всички числа, и чрез които можете да правите всички изчисления автоматично. Точно за това ще ви помогне нашият бизнес план.
Добрият анализ на пазара може да ви помогне да видите възможности, които не са така ясни на пръв поглед. Ние ще ви помогнем да разберете защо хората купуват от вас, какви техни нужди задоволявате и колко потенциални клиенти съществуват на тези пазари.
Ако имате намерението да се обърнете към банки или други институции за кредит, имайте предвид, че те ще изискат от вас информация за личното ви имущество, обезпечения и финансовото състояние на бизнеса ви. Някои банки ще искат да видят подробни месечни разчети за паричните потоци. Нито една банка не може да отпусне кредит въз основа само на бизнес плана, това би било незаконно, но всяка банка иска да види много добър план!
Трябва да се заемете много внимателно с вашия бизнес план, ако търсите инвеститори. Професионалните инвеститори ще искат планът ви да показва доказателства, а не само обещания. Ще искат да видят данни за пазара, за конкурентните предимства, за работата на мениджмънта до сега. Ще искат също да им покажете стабилни и всеобхватни финансови прогнози. Може и да сте чували за хора, които инвестират във фирми без бизнес план, но това са изключения и не е установеният метод!

Какво казват нашите клиенти

Нашите клиенти разбират ползата от бизнес планирането

Бизнесплан.бг ООД

Разрешете вашия проблем

Ние ще ви направим безплатен анализ, за да разберете как можете да подобрите своята работа.
Свържете се с нас!

Back to Top