Обадете се на (+359)89-994-07-17 или ни пишете на office@businessplan.bg

Бизнес планиране.

за предприемачи, микро, малки и средни бизнеси

Ние ще превърнем идеите ви в печеливш бизнес

Хората идват при нас, защото нямат достатъчно опит в управлението или изпитват трудности в развитието на своя бизнес. Често не им достига време да направят бизнес плана, който им трябва и не са сигурни, че ще се справят с финансовите си цели. Ние от Бизнесплан.бг ООД помагаме на вас предприемчивите хора, без значение от сектора, индустрията или мястото, където развивате своята дейност да превърнете целите си в успех.

Как нашите услуги ви носят успех?

Всеки бизнес говори за своите резултати чрез финансовите си отчети. Резултатите от нашата работа се измерват с повишаването на приходите и намаляване на разходите, които можете да сравните в следващите си финансови отчети.

Ние се стремим да увеличим многократно приходите и печалбата от вашия малък бизнес. Чрез нашия процес на планиране ще сте наясно какво точно прави вашата компания и ще можете да покажете очакваните бъдещи приходи, които ще генерирате, разходите за това и колко средства трябва да инвестирате. Стратегическият бизнес план е инструмента, чрез който ще си осигурите желаната възвращаемост от вашия бизнес.

Как можем да ви бъдем полезни?

Много от нашите клиенти идват при нас, защото нямат достатъчно време, не знаят какво точно да трябва да включат в бизнес плана си или не са сигурни, че ще се справят с финансите. Най-лошото за тях е, че докато не завършат своя план не могат да си осигурят необходимото финансиране и нямат ясна стратегия как да започнат бизнеса си или да реализират плановете си за растеж. Ако и вие се намирате в подобна ситуация, на практика шансовете ви да превърнете идеята си в успех не са големи. Но не се отчайвайте! Ако в момента да нямате ясна стратегия, ние ще ви помогнем да направите най-точната бизнес стратегия и да завършите своя бизнес план за много кратко време и с най-малко разходи за това. По този начин ще можете веднага да се заемете с неговото изпълнение. Ние ще ви помогнем да изберете само най-точните елементи в своя бизнес план, които ще го направят успешен. Най-важното е, че ще направим вашата маркетинговата стратегия, за да покажете как ще стигате до клиентите си и как ще ги убеждавате да си купят това, което продавате.

Използвайте нашите изпитани решения ако сте собственици на

Къщи за гости, Заведения и Хотели

Можем да ви осигурим по-високи печалби и привличане на нови клиенти и имате възможност да подобрите услугите си чрез достъпа до европейски програми.

Научете повече

Ферми, селски и горски стопанства

Вашето земеделско стопанство може да подобри печалбата си чрез нашите услуги по планиране за всички видове ферми. Ако искате да се развивате, поръчайте своя бизнес план сега.

Научете повече

Организации на земеделски производители

Вие сте група фермери и сте обединени около идеята да спечелите повече от своя труд. Ние можем да ви помогнем да създадете организация и да разширите фермите си.

Научете повече

Онлайн бизнеси и е-търговия

Ако искате да стартирате бизнес в интернет или да добавите електронна търговия към съществуващия ви бизнес ние ще ви предоставим професионално решение за бизнес планиране и управление.

Научете повече

Социални услуги и центрове

Нашият бизнес план за социални услуги и центрове е специално създаден да повиши задоволеността на потребителите. Ако искате да поставите бизнеса си на пътя към успеха, поръчайте бизнес план сега.

Научете повече

Други?

В случай, че не намирате точното решение за вашия бизнес, обадете се на нашите консултанти. Ние работим с широк екип от професионалисти във всички сектори и можем да ви предложим цялостни решения.

Научете повече

Какви са ползите за нашите клиенти?

Да вземем за пример един от нашите клиенти – жена, земеделски производител, която произвежда плодове и ядки и ги продава на фирма за производство на сокове и друга фирма за пакетиране на ядки. Нашият бизнес план ѝ даде шанса да се отдръпне от основната посока на своя бизнес към момента и да потърси начини да развие своето начинание. Процесът на планиране и помогна да разбере своя бизнес, да определи какво точно иска от него, да разбере кои са нейните клиенти и какво точно търсят и да вземе решения, които да подобрят бизнеса ѝ. Предприемачите като нея получават много големи ползи от разработката на детайлни прогнози за продажбите и разходите, както и прогнозни финансови отчети, които им помагат да планират и развиват ресурсите си.

Какво казват те за нашата работа?

Благодаря на екипа на Бизнесплан.бг ООД! Тяхната работа ми помогна да си отворя очите за нови пазарни възможности. В момента изнасям стоката си за Румъния и Унгария, сертифицирам орехите като био и ми предстои да започна своя собствена преработка и продажби на дребно. Печалбата ми се увеличава с всяка година.
Слава Георгиева, ЕТ СМГ – Слава Георгиева
Back to Top