Обадете се на (+359)89-994-07-17 или ни пишете на office@businessplan.bg

Бизнеси в туризма.

Повишете печалбите си чрез бизнес планиране и управление

Бизнес планирането за туристически бизнеси представлява обстоен анализ на детайлите на развитието или модернизирането на вашия хотел, къща за гости, ресторант или други предложения за развлечения и туризъм. Той може да превърне идеите ви в концепции, а концепциите в работещи операции, които ви носят желаните резултати. Планът ще ви помогне да разберете какво, как и кога да правите във вашия бизнес и какви ресурси ще са ви необходими, за да увеличите приходите си, както и как да си ги набавите. Ще знаете кога и колко финансови средства ще са ви необходими, как да си ги осигурите и какви финансови резултати да очаквате от всичко това. Като поръчате своя бизнес план ще получите пълен и обективен преглед на вашия бизнес, ще знаете как да използвате силните и слабите си страни по-рано, да виждате по-ясно проблемите и да се възползвате от възможностите за развитие.

Бизнес планът ще ви помогне да планирате целите си и да използвате най-добрата стратегия за тяхното постигане. Ако Вие сте предприемач, който иска да започне бизнес с къща за гости, малък хотел, заведение или някаква атракция, планът ще Ви помогне да разберете как да го направите и какъв капацитет имате да създадете печеливш бизнес, както и какво трябва да направите, за да постигнете желания от вас успех.

Бизнес планът ще ви помогне

  • Да разберете дали бизнесът в туристическите услуги си струва вашето време, усилия и пари.
  • Да подобрите възможностите си за създаване на печеливш бизнес, като избягвате начинания обречени на провал.
  • Да предприемете внимателни и обмислени стъпки за постигане на вашите цели при отварянето на нов бизнес или модернизирането на сегашния.
  • Да взимате предвид всички алтернативи за намаляване или елиминиране на проблемите и грешките преди тяхното появяване.
  • Да управлявате бизнеса си печелившо, чрез постоянни оценки редовни настройки на вашите планове.
  • Да комуникирате по-ефективно и ефикасно с адвокати, счетоводители, застрахователни агенти, банкери, съдружници и др.

Важно е да знаете, че

Нашите услуги по бизнес планиране за туристически бизнеси представляват серия от стъпки минаващи през внимателен  анализ потенциалните възможности за успех. Преди да инвестирате, каквито и да е средства и усилия, ние ще ви покажем какъв потенциал имате и как да спечелите от това!

Повече информация за услугите

  • Бизнес планиране – за един продукт или услуга. Характеристики на услугата – включва маркетингова стратегия и бюджет, оперативно планиране, човешки ресурси, дизайн на оперативен план, финансов модел и прогнозни отчети за парични потоци на една ваша услуга или продукт, например “Hotel/B&B”.
  • Финансиране. Характеристики на услугата – включва различни дейности в зависимост от предпочитаните и възможни начини за финансиране като европейски програми и проекти, търговски банки и частни инвеститори. 
  • Бизнес планиране – свържете се с нас за информация за цени и условия.
  • Осигуряване на финансиране – цени от 1,5% от полученото финансиране в зависимост от източника. Условия на плащане – при потвърждаване на финансирането.

Въпроси и отговори

Всеки бизнес трябва да има план, дори и B&B. Процесът на планиране е много ценен и самото създаване на бизнес план е полезна техника за всеки собственик на малък или семеен бизнес. По този начин ще добавите допълнителен доход, ще привлечете инвестиции и ще направите себе си и семейството си по-независими.
Можете ли да работите без прогнози за продажбите и разходите? Само най-малките бизнеси съхраняват тези прогнози в главите на техните собственици. Много по-лесно е да използвате инструменти, които могат да ви представят всички числа, и чрез които можете да взимате решения за развитието на вашия бизнес. Точно за това ще ви помогне нашият бизнес план.
Добрият анализ на пазара може да ви помогне да видите възможности, които не са така ясни на пръв поглед. Ние ще ви помогнем да разберете защо хората ви харесват, какви техни нужди посрещате и колко потенциални клиенти съществуват на различните пазари.
Ако имате намерението да се обърнете към банки или европейските програми за средства за инвестиции във вашия бизнес, имайте предвид, че те ще изискат от вас информация за личното ви имущество, обезпечения и финансовото състояние на бизнеса ви. Някои банки ще искат да им покажете подробни бизнес планове и месечни разчети за паричните потоци. Нито една банка няма да ви отпусне кредит само въз основа на бизнес плана. Но всяка банка ще поиска да види много добър план!
Трябва да се заемете много внимателно с вашия бизнес план, ако търсите инвеститори. Инвеститорите ще искат планът ви да показва доказателства, а не обещания. Ще искат да видят данни за пазара, за конкурентните предимства, за работата на мениджмънта до сега. Ще искат също да им покажете стабилни и пълни финансови прогнози. Може и да сте чували за хора, които инвестират във фирми без бизнес план, но това са изключения и не е установения метод на работа!

Какво казват нашите клиенти

Нашите клиенти разбират ползата от бизнес планирането

Бизнесплан.бг ООД ми помогнаха да направя бизнес план, с който да реставрирам старата къща на баща ми и да я превърна в допълнително средство за доходи. Много съм доволен от тяхната работа!
Г. Георгиев, Собственик на B&B бизнес.

Научете повече

Поръчайте своя план сега!

Ние ще направим безплатен анализ на вашата къща за гости, за да разберете как можете да подобрите своята работа.
Свържете се с нас!

Back to Top